SAHA MBA Programı 5. Dönemiyle, 20 Eylül 2023 Tarihinde Başlıyor

Değerli firmalarımız,

SAHA MBA Programı 5. Dönemiyle, 20 Eylül 2023 tarihinde başlıyor ve iş dünyasında yeni bir kariyer aşamasına adım atmak isteyen profesyoneller için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

SAHA MBA Programı, bütüncül bir yaklaşımla tasarlanmış, 4 tema ve birbirini tamamlayan modüllerden oluşan bir eğitim paketi. Program, 10 aylık bir süre boyunca devam eden yoğun bir eğitim sürecini kapsıyor ve kabul edilen katılımcılar için kapsamlı bir öğrenme deneyimi sunuyor.

Program, 52 farklı eğitim başlığından oluşan 400 saatlik bir eğitim içeriği sunmakta. Her bir başlık için, alanında en iyi ve dünya çapında kabul görmüş eğitmenler tarafından dersler verilmekte. Ayrıca, program boyunca her katılımcı, 49 farklı eğitmenden, 3 yönetici koçundan ve davetli üst düzey sektör liderlerinden ders alma fırsatı buluyor.

Programın en heyecan verici yanlardan biri de Finlandiya temelli, dünyadaki en gelişmiş İş ve Strateji Simülasyonu ile katılımcılara gerçekçi bir ortamda risksiz bir şekilde firma yönetme deneyimi kazandırılması.

SAHA MBA Programı'yla geleceğin liderlerinin arasına katılın ve iş dünyasında başarınızı daha da ileriye taşıyın.

Bu fırsatı kaçırmamak ve kariyerinizi ileriye taşımak için SAHA MBA Programı'na bekliyoruz.

Daha fazla bilgi için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz:
https://lnkd.in/dBwCeRjS