SAHA İstanbul | Havacılık Ve Uzay URGE Projesi Hk.

 

Değerli Firmalarımız,

Havacılık ve Uzay sektöründe sürdürülebilir bir ihracat artışı ve uluslararası rekabet gücünün geliştirilmesi hedefine ulaşmak için, 2010 yılından bu yana yürürlükte olan Ticaret Bakanlığı Uluslararası Rekabetin Geliştirilmesi (UR-GE) Tebliği devreye girmiştir. Bu tebliğ çerçevesinde, iş birliği kuruluşlarının liderliğinde bir araya gelen firmalar, uzmanlar ve danışmanlar eşliğinde ihtiyaçlarını belirleyerek uluslararası pazarlara giriş yapma ve rekabet güçlerini artırma konularında somut adımlar atma fırsatı bulmaktadır.

Tebliğ kapsamında, aynı sektörde faaliyet gösteren firmalar, birlikte hareket ederek ortak sorunlarını çözme ve uluslararası düzeyde bölgesel bir güç oluşturma imkanına sahiptir. Yerli ve milli hedefler doğrultusunda, SAHA İstanbul, Savunma Sanayinde firmaların rekabet gücünü artırmak ve gelişen konjonktürde etkin ve caydırıcı platformların ortaya çıkması adına "Havacılık ve Uzay UR-GE Projesi" başlatacaktır. Bu amaçla, UR-GE projesine katılacak ve destekten yararlanacak firmalar belirlenecektir.

İlgilenen firmaların, 31 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 17:00 tarihine kadar ekte yer alan "Havacılık ve Uzay UR-GE Projesi Başvuru Formu"nu doldurarak berkay.zeka@sahaistanbul.org.tr adresine iletmeleri ve ıslak imzalı ile şirket kaşeli aslının da SAHA İstanbul Ankara Ofisi, İvedik O.S.B. Mah. 2224. Cad. No:1 C Blok Kat: 15, Yenimahalle/ANKARA adresine elden veya kargo ile ulaştırmaları gerekmektedir. Projeye dahil olacak firma sayısı sınırlıdır ve ilk başvuru yapan firmalara öncelik verilecektir.

Bilgilerinize sunulur
 

Konu: SAHA İstanbul UR-GE Projesi Bilgilendirme Webinarı

Zaman: 15 Ocak 2024 15:00