SAHA İstanbul | Makine Ve Diğer İmalat Ekipmanları URGE Projesi Hk.

 

Değerli Firmalarımız,

Savunma sektöründe sürdürülebilir bir ihracat artışı ve uluslararası rekabet gücünün geliştirilmesi hedefi doğrultusunda, 2010 yılından bu yana yürürlükte olan Ticaret Bakanlığı Uluslararası Rekabetin Geliştirilmesi (UR-GE) Tebliği önemli bir rol oynamaktadır. Bu tebliğ sayesinde, iş birliği kuruluşlarının liderliğinde bir araya gelen firmalar, uzmanlar ve danışmanlar rehberliğinde ihtiyaçlarını belirleyerek uluslararası pazarlara giriş yapma ve rekabet güçlerini artırma konusunda somut adımlar atma fırsatına sahiptir.
 
Tebliğ kapsamında faaliyet gösteren aynı sektördeki firmalar, bir araya gelerek ortak sorunlarını çözme ve uluslararası düzeyde bölgesel bir güç oluşturma potansiyeline sahiptir.

Yerli ve milli hedefler doğrultusunda sektöre yönelik imalat kapasitelerinin güçlendirilmesi, "Türk Malı" makinelerin uluslararası arenada öne çıkması ve ülkemizin makine sanayisinin gelişimi için "Makine ve Diğer İmalat Ekipmanları / Savunma ve Havacılık Sanayi Otomasyon ve Üretim Teknolojileri UR-GE" projesi başlatılacaktır. Bu kapsamda UR-GE projesine katılarak destekten faydalanmak isteyen firmalar belirlenecektir. İlgilenen firmaların, 31 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 17:00'ye kadar, ekte yer alan "Makine ve Diğer İmalat Ekipmanları UR-GE Projesi Başvuru Formu"nu doldurarak berkay.zeka@sahaistanbul.org.tr adresine iletmeleri ve aynı zamanda ıslak imzalı ve şirket kaşeli orijinal belgeleri SAHA İstanbul Ankara Ofisi, İvedik O.S.B. Mah. 2224. Cad. No:1 C Blok Kat: 15 Yenimahalle/ANKARA adresine elden veya kargo ile ulaştırmaları gerekmektedir. Proje kapsamında yer alacak firma sayısı sınırlıdır ve ilk başvuruda bulunan firmalara öncelik tanınacaktır.

Bilgilerinize sunulur
 

Konu: SAHA İstanbul UR-GE Projesi Bilgilendirme Webinarı

Zaman: 15 Ocak 2024 15:00